brake a leg, lycka till, skitfisk på er

Besökte Martin 1a maj, dagen efter hans morfintrippade valborg på ortopedkliniken. Kir överlämnades till allmän förtjusning och kissflaska med mera inspekterades… Vad gäller själva skadan kan jag åter igen presentera bevis för att föregående post’s påstående om adamantium stämmer, då vad som såg ut att bli 16 veckor gips nu reducerats till att efter endast 2 veckor få stödja på foten (gips kvar några veckor till). Vad var det jag sa!

Efter besöket drog jag(rigmundsdottir), Jonas BROMOO Bromö, och Nicke till skogås… lite sista minuten sådär så folk var visst redan på mjöden, men då slapp man ju iallafall bli ut-local-heroed! Det blev en chill sess, nicke drog alla t-trick, downs,whips,boggans osv medans jag och BROMOO körde i den aningen torra men svingoa dirten…

/Oraclemund

60 svar på ”brake a leg, lycka till, skitfisk på er”

Lämna en kommentar