Martin down but not out (its only the lustgas)

Jepp, det har hänt igen. Martin var i Mantorphallen idag och missade på en tuck nohand air vilket resulterade i en bruten fot! I vanlig ordning blev han väldigt förbannad på sig själv, istället för att klaga över smärtan, ”Men han blev lite gladare när han fick lustgas av ambulanspersonalen” rapporterar Macke Allvin aka speed demon.

Ett stort krya på dig till vår egen bigdaddy! (något jag skulle vilja påstå att han knappast behöver då allt pekar på att Märtas skelett är gjort av adamantium, så han kommer vara tillbaka in no time!)

/Rigmunds

7 svar på ”Martin down but not out (its only the lustgas)”

  1. Krya på dig martin, i mina ögon kommer du alltid vara lika flashig, halliwuud, ggg criminalistics.

  2. Hallå!

    Sist han var skadad hann jag inte få reda på det förrän han var ok igen. Så det kommer gå fort.

    Hojja på! Mikael

Lämna en kommentar