Helg

Det var invigning av boardlife.se’s butik på A6 i lördags. Jag och Matilda gick dit och drack gratis pommac tills vi storknade.


Sappy-Mats säljer en tröja samtidigt som någon på ett smidigt sätt slapp gå till ICA för att köpa godis till kvällen.


Tror och hoppas att det kommer gå bra för boardlife framöver. Jönköping har behövt en sån butik länge.


Sen drog vi på motocross-SM i Tibro. Det var fina tider. Här hoppar en i dam-klassen för fullt.


Och här är en av killarna…


Extremt fjantig bil dom hade i KTM-teamet.


På kvällen på vägen hem från brushan fick vi syn på 2 älgar. Jag drog upp 5D mark2’an till iso 24500 och besegrade mörkret.


Tömde skumpitten idag.


Ihopsamlat och reda att transporteras till sorterstationen. Dom kommer säkert bli hejdlöst glada när vi dyker upp med 2 presenningar fyllda med skumplast.

8 svar på ”Helg”

  1. Det e4r se5 roligt att se dessa me5nadsbilder. Vilken sllnikad det blir me5nad ff6r me5nad. Mina me5nadsbilder (i ve4nstermarginalen)fre5n Nf6bbele e4r roliga pe5 ett annat se4tt.Fin blomsterprakt ockse5.Kram

  2. o Abaré pertence a uma ong Holandesa que custeia todas as despesas para o funcionamento do mesmo , a prefeitura atraves da secretaria de saude apenas “administra” e “cuida” da embarcação . Por que os serviços estão parados?

  3. Gothic usually refers to the supernatural, spooky trappings of much Victorian literature, but they show up in a number of Southern fictional pieces from the 20th century as well. Faulkner’s “A Rose for Emily” is perhaps the best example from his oeuvre–takes place in an old Victorian house, with an eccentric old woman, and a missing person who turns up in the ending like Mrs. Bates from Psycho. The gothic in Southern fiction often critiques the culture’s morbid fascination with the past. Realism and gothicism are not necessarily exclusive of one another.

  4. It shouldn’t be too surprising that consumers shift more resources to paying down debt/paying bills during a recession. Throughout modern history, it’s been common for this shift to occur during economic downturns. Not to mention, less defaults are occurring because so many already happened early on in the financial crisis.

  5. Thankyou for all your efforts that you have put in this. very interesting information. “Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts.” by Albert Einstein.

Lämna en kommentar