15 svar på ”Jam!”

  1. jag kommer, och snyggaste fisk tävlingen har ja redan vunnit, ser att det står något om brudar där uppe, kommer det brudar eller? svårt värt isf

  2. Tjena Fredrik jag heter Rasmus Fagerlund och bor i Härnösand, och tänker bygga en riktigt fin dirt banna här. Men jag vet inte riktigt hur slingorna ska gå mm, och som alla andra cykel intresserad har jag ju sett din film Good times och ni på era privat trials har ju jätte fin dirt banna med fina hopp och wallride och allt. Tänkte på om du hade nån ritning på den dirten med svart rutig wallride?(Eller visst är det eran egen privata som ni har byggt?) Jag är verkligen tacksam om du har några tips och om du har en ritnin, därför det skulle vara en dröm om man hade sån fin dirt här i stan. Jag har ett ställe att bygga på och trktorer och allt så kom med förslag hur jag kna bygga mm. Jag är verkligen verkligen tacksam om du svara på detta mail.

    Mvh Rasmus Fagerlund

Lämna en kommentar