Ahaja!

Hej och välkommen till shape’s internethemsida. Här ser vi till så det inte uppdateras för ofta minsann! Men här kommer en liten update iaf. Jag har ett immunförsvar uppbyggt av pan pizza och powerking, och är därför sjuk stup i kvarten. Jobbar även aktivt med att hjälpa min vän Mads med att komma åt snyggast.se från hans ABC-dator. PJ lyckades få en spricka i handleden för några veckor sedan, Riiga håller koll på börsen och 3-ordshistorian på capital-forumet (han är nog för övrigt den som är mest aktiv på sin cykel nu). Resten av teamet vet jag inte riktigt vad dom gör. Men dom har säkert nåt coolt och fruktigt på gång. Var på KFUM igår och fotade lite. Nedan kommer lite bilder. Jag, Seb, PJ och Riiga åker förresten till Hofors-jamet över påsk. Laters!

elve2.jpg pj.jpg pj_3.jpg rickard.jpg seb.jpg

87 svar på ”Ahaja!”

  1. kul med nytt o lasa. det ar oxo ganska standard att saga ”vi har inte uppdaterat sa mycket pa sissta tiden” no way! hehe. Jag ar for ovrigt sjukt sugen pa att komma forbi jonkoping o hojja nagon helg. vi far styra upp nagot. puss o kram

Lämna en kommentar