T-shirts och hoodies

Nu går det köpa T-shirts och hoodies! Kolla länken till höger. OBS! Första batchen med tröjor säljs ut billigt, eftersom de inte riktigt har den kvalité som jag beställt (de kan krympa lite vid tvätt). Trycket sitter dock som berget. Folk som byggt egna trails har rabatt!

12 svar på ”T-shirts och hoodies”

 1. Det har tagits upp i styrelsemötet att Shape kanske ska sponsra Satan i gatan-premieren med tumultklistermärken. Är detta något som skulle vara intressant?

 2. nu tar vi det här så det blir rätt på en gång:
  Göte knäcker ditt ego, The Shape tar dig tillbaks till LEGO.

  klistermärken boom-shacka-lack-ja-tack.
  sälj din skit, så säljer jag min

 3. Förresten…
  Är det Olof Palme eller Arne Weise som modellar med luvtröja eller? Hur i helvete har ni hookat Olof isf? Han e ju död för helvete?!

 4. Hey there would you mind stating which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Lämna en kommentar