Veckans bajsnödiga bilförsäljare!

Erik (Förutsätter att det är Lindgren, kan dock ha helt fel!) påpekar att det är dålig aktivitet här på bloggen. Jag håller helt och hållet med! Och cyklat har vi knappt gjort heller! Vetifasen vad som hänt! Det har ju till och med byggts en betongpark här. Men det går väl i perioder det där. Ny t-shirt är iaf på gång. Väntar bara på att lite screenfärg ska dyka upp, så jag kan börja trycka. Men under dessa dötider så lanserar shape en ny feature! Nämligen Veckans bajsnödiga bilförsäljare! (VBB). Varje fredag presenteras en ny, bajsnödig bilförsäljare från någon annons i tidningen. Så besök shape imorgon för första utgåvan! I brist på bild att posta lägger jag upp en på Erik, DT och Tobbe från tiden då Salles dirt var åkbar.

3 svar på ”Veckans bajsnödiga bilförsäljare!”

Lämna en kommentar