Wait and such


Regn regn. Tips: Shapa INTE när det är för blött. Det bara torkar och spricker.


Allt i lilla slingan är klart. Bara att vänta på att det ska torka upp lite. Glassbilen kom förresten till klerebo idag. PJ köpte ett paket som kallades HIGH FIVE. Innehöll 20 glassar av olika sort.

6 svar på ”Wait and such”

  1. Jag är riktigt sugen på att komma förbi. Vi får höras om någon helgdag så kanske det kan bli av.

  2. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  3. Goddag! De5 jag gjorde lumepn pe5 F21 i LuLe pe5 50-talet fick jag, pe5 dagrummet hf6ra ett telefonsamtal fre5n en hangarsopare som ringde till mamma i d6verkalix! Jag hajade icke en bokstav, alltse5! Nu -vid 77, funderar jag pe5 att le4sa d6verkalixme5l. Jag har det som me5l och jag kommer att hf6ra av mig och speaking abaut that Det de4r pe5 tampen vet jag icke vad jag fick ifre5n? Hahebra!

Lämna en kommentar