Nytt tryck i webshopen!

Finns nu i webshopen! Skickas oftast samma dag som beställning görs. Skynda fynda innan första batchen tar slut. Första köparen belönas även med en grym tygkasse med samma tryck på.  Alla gamla t-shirts har tagits bort. Nya tryck kommer att läggas till lite då och då. Lakeeers!

4 svar på ”Nytt tryck i webshopen!”

  1. Jag beställer en när jag fått styr på ekonomin lite. Tror vi har gått lite väl hårt åt finanserna på semestern… haha!

  2. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

Lämna en kommentar