13 svar på ”Crash of death”

 1. Tjena!

  Vi vill informera er om en ny tävling som ska hållas i Karlstad den 10-11 Oktober. Med tanke på att tävlingen är ny så vill vi informera så många bmx-föreningar som möjligt om tävlingen. Och ni är en av de. Så om ni är intresserade för att tävla i Karlstad, så kan ni klicka in på våran hemsida:
  http://www.karlstadjam.se

  och anmäla er där. På hemsidan finns även övriga information om tävlingen och annat smått och gott.

  Hoppas ni är sugna på att visa era Skills. Piece 😉

  The KarlstadJam Crew

 2. revidering av styrelsebeslut:

  shape även kallat ”theshape” samt femte riket, har d 18 sep kommit till enhälligt beslut om konstitutionell ändring;

  klan shape är numera sekt shape. för vidare information (medlemmar och icke-medlemmar) läs allmänna villkor för sekt shape (inom kort)

 3. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 4. Австралийская фирма Lux Prestige известная в Европе фирма, которая уже многие годы занимается не только распространением, но и изготовлением изделий, которые укрепляют и сохраняют наше с вами здоровье. Мы молодая, динамично развивающаяся компания, одна из немногих, кто представляет качественные натуральные изделия для сна. Мы любим свое дело и можем гордиться нашими изделиями. Специалисты нашей компании не только разрабатывают изделие по вашим индивидуальным потребностям, но и смогут профессионально подобрать и проконсультировать Вас при выборе изделий для здорового сна. Всё для здоровья, тепла и уюта в Вашем доме.

Lämna en kommentar