skipping punch lines, cracking joke

Jonny Pitt-Jens var här i förrgår. Han var på genomresa PÅ sin cykel. Sjukt fint. Han undrade även varför vi aldrig gjorde klart hemsidan. Oturligt nog har han surfat in på www.theshape.com istället för www.theshape.se, under något års tid. Typiskt också!

Igår var första dagen på länge som trailsen var torra. Jag, Seb, PJ, MTB-Joel och en snubbe till körde. Det gick apdåligt för mig och MTB-Joel var i rätt hårt. Men han var inte ledsen för det. PJ flowar bättre än aldrig förr och Seb körde one handers. Jag och PJ har även ett ultimatum – vi ska sätta var sin clean tuck no hander dom närmaste 5 gångerna vi cyklar. Annars måste vi köpa en cheeseburgare på mcd och dricksa 500kr. Hur svårt kan de va?!

Jag funderar på ny ram. Någon som har en Cam Wood-ram och märkt att bromsfästena sitter fel? Det går rykten om det. Felgjord ram från S/M? Hm hm.

Många av t-shirtdesignsen kommer nog göras om. Så skynda fynda innan den stora förändringen kommer!

Här kommer lite byggbilder från trailsen

Här är en bild på närliggande bilskolas vi-har-stängt-skylt

Ha det fint och kolla in Adrians intervju. Den är pro.

3 svar på ”skipping punch lines, cracking joke”

  1. Hej! Me5ste tyve4rr se4ga att alla regler kring det he4r, som kaksne e4r resultatet av tidigare fusk..vad vet jag..gf6r att jag inte kan rf6sta alls. Jag har ingen dator hemma, och ne4r jag kommer till jobbet se5 verkar det som om vi har samma ip-adress vi som sitter he4r. Ff6r ngn annan har redan rf6stat och ne4r jag klickar mig till mastbloggspriset ge5r det itne att rf6sta. Gf6r mig enormt ledsen, speciellt eftersom de stf6rsta bloggarna och den som kommer vinna sje4lva fuskat av vad jag fe5tt veta. Tycker det e4r fel att de stora, som redan vunnit en ge5ng 1. fuskar och 2. fe5r vinna igen. Jag vet att det e4r flera de4r ute som tycker att de be5da borde diskvalificeras fe5r osportsligt beteende, rf6stfusk mm. Tack ff6r ett fint pris och engagemang men det ke4nns mkt tre5kigt att jag inte kan rf6sta, e4n mindre att priset gynnar fel personer. Carin och tjejerna pe5 jobbet

Lämna en kommentar