Sessions

Sommaren är här och det känns som vi badar mer än vad vi hojar. Har iaf haft några fina sessions i klerebo-dirten. För ett tag sen dök Mogge och CO upp och hojade. Good times! Riiga och Nicke har varit nere och kört en del också. Riiga har till och med skrotat några gånger i trailsen! Jag och PJ har även varit på roadtrip uppe i norrland. PJ fick en rundspark mot sig utanför MAX i gävle! Fast snubben trillade. Tack till Mogge, Mia, Jon mfl för gästvänligheten. Tack även till linköpingspolisen för att ni väckte oss på morgonen. Kanske kommer lite bilder från trippen nån gång. Tills vidare får ni nöja er med lite stillbilder från det vi filmat. Seb har förresten fått körtelfeber och kan inte hoja på 5 veckor. Bummer.

fred_flow.jpg martin_tabe.jpg martin_tw.jpg nicke_table.jpg riiga_crash.jpg riiga_table1.jpg train.jpg

11 svar på ”Sessions”

  1. kan avslöja att Martin inte gillar snus/öl förbud och släckning kl 22.00 eller grötfrulle 08.00….

Lämna en kommentar